Το ΣΦΗΜΜΥ είναι το τριήμερο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, που έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών όλων των τμημάτων των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και των Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και Πληροφορικής, σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Οι σύνεδροι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολυάριθμες ομιλίες, παρουσιάσεις καθώς και workshops.

Το ΣΦΗΜΜΥ 12 πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 23-25 Απριλίου του 2021.

Δυστυχώς, λόγω του covid-19 το συνέδριο δεν θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία. Θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

Το ΣΦΗΜΜΥ απευθύνεται πρωτίστως σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών. Ωστόσο, η πολυδιάστατη φύση του το καθιστά προσιτό και σε φοιτητές άλλων τεχνικών σχολών, καθώς επίσης και ανθρώπους κάθε ηλικίας και επαγγέλματος που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για το αντικείμενο.

Η παρακολούθηση και η παρουσίαση εργασιών στο ΣΦΗΜΜΥ 12 είναι δωρεάν.

Ναι, χρειάζεται εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας μας online.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του φετινού συνεδρίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου χρειάζεται μόνο εγγραφή εδώ και έναν υπολογιστή, tablet ή smartphone με σύνδεση στο internet.

Για να δηλώσετε συμμετοχή για το ΣΦΗΜΜΥ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα μας και να κάνετε την εγγραφή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Ναι, θα υπάρξουν βεβαιώσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου, οι οποίες θα σας σταλθούν μέσω email. Η προϋπόθεση για να πάρετε την βεβαίωση είναι να κανετε αυτοεγγραφή στον πίνακα ελέγχου.